Безкоштовна доставка замовлень від 2000 ₴
0
В кошик нічого не додано

Додати відгук:


Щоб додати відгук пройдіть авторизацію!
Залишити свій відгук

Відгуки

, додано: 26.05.2022
Дякую Вам велике за вашу роботу, насправді дуже складно було найти оригінальні крокс, ви третій магазин в якому я замовляла! Ну ви це просто ❤️‍Замовлення було відправлено дуже швидко, все по розміру підійшло, а якість просто бомба, нарешті оригінальний крокс ❤️
, додано: 07.05.2022
Заказала 2 пары кроксов для детей. Отправили в день заказа, получили на следующий. Качество супер, выглядят лучше, чем на фото, на ножке сидят и смотрятся замечательно. Отдельное спасибо девушке-консультанту, которая помогла определиться с размером.
, додано: 13.02.2022
Спасибо большое, обслуживание супер,товар просто бомба)))качество на высоте)
, додано: 24.01.2022
Замовляла classic hiker clog, сьогодні отримала. Це найзручніше взуття в моєму житті! Дякую
, додано: 30.08.2021
Дуже приємно справили на мене враження мої нові крокси. Ходила в похід і взяла з собою додатково, але крокси виявились такими зручними, що я проходила в них весь час, в день по 40 км 8 днів. Зручно за ними доглядати, зручно в них ходити. Якщо йти в похід, додатково потрібно устілку і тоді ноги почувають себе дуже добре. Дякую за зручне взуття
, додано: 10.03.2021
отличный магазин! прекрасное обслуживание! Рекомендую!
, додано: 18.05.2020
Спасибо большое!!! Отличный сервис!!! Нужен был обмен , всё было организованно наилучшим образом!!! Оригинальная обувь 100%!!!
, додано: 11.01.2020
Замовила завеликий розмір..Оперативно поміняли та відправили потрібний!!!
, додано: 27.08.2019
Заказал шлепки, в тот же день отправили, на следующий уже получил:). Все супер. Отличный интернет-магазин. Рекомендую!
, додано: 19.08.2019
Отличный магазин, не первый год заказываю здесь обувь. Всегда можно найти нужную модель и цвет. Отличное обслуживание, приветливые консультанты, если есть вопросы, всегда рады помочь с выбором. Рекомендую !
loadЗавантаження...